30 januari 2010

Första gången i mitt liv

som jag har tagit in städerska, nu mest så för att jag inte på flere veckor kan gå utan stöd. Mitt knä opererades i tisdags, knäskålen flyttades etc. Inget farligt men besvärligt när knäet gått ur led flere gånger per månad.
Så jag bestämde mig för att nu ska det bli rent och ordentligt rent. Ringde genast från sjukhuset till en av våra jobbstäderskor och hon lovade komma på lördag, alltså idag. Nu sitter jag här på soffan med benet i vädret och ser på när hon i ilfart far runt hemma hos oss. Härlig känsla! Har redan bestämt mig för att detta kommer att ske åtminstone en gång per månad hädanefter. Är det någon annan där ute som medger att ni har städerska? Många av mina väninnor har och tycker bara att det är jätteskönt att en gång i månaden få det storstädat.


Vill visa er något som har lett till många och långa diskussioner hemma hos oss. Jag hade en tanke med detta "staket" då jag köpte det för en liten peng. Jag tyckte det skulle se bra ut ovanför soffan eller sängen, men nej det tyckte ju inte Janne och igår hamnade den i vårt förråd. Till förrådet for också en massa andra saker som han tyckte att vi inte behöver just nu. Mitt hjärta grät för allt som han bar ut, men saken är ju nog den att vi har för mycket saker på för liten yta. Vi har grejer så att vi kunde fylla en hel herrgård...
Men jag vill nu fråga av er att, vad skulle du göra med "staketet"?