19 mars 2009

Ett stänk av pink

Ska visa er lite rosa saker här hemma hos mig. Jag älskar ju som sagt rosa, men allt kan ju inte vara det eller kan det? Då jag började renovera min lilla lägenhet hade jag bestämt mig för att toan skulle bli rosa, då hade jag ingen aning om köket ännu. Eller jo jag hade tänkt att det skulle bli vitt, men så blev det ju inte sen, det kan ni kolla från tidigare postning gällande kök. Jo det blev också rosa, men storyn får ni läsa där.









Lite bilder från min toalett.

Men det finns mera pink här hemma, just nu brinner rosa ljus i min stora lyktor, som inte får vara utomhus. Det har jag bestämt för att hålla dem snygga länge. Vill inte att de rostar, det finns ju alltid den risken då man ställer dem ute i väder och vind.




Ha en skön fortsättning på veckan

6 mars 2009

Vårkänslor

Nu börjar det faktiskt kännas, att det är vår i luften. Dagarna är mycket längre, gillar ljuset. Det har varit så många långa månader med bara mörker så nu känns det härligt vårigt i luften. Kom just in från en långpromenad med hunden, härligt! Satt och surfade på Pottery Barns hemsidor och hittade följande påskgrejer, som jag absolut skulle vilja ha hos mig till påsk.






Bilder pottery barn


Oj vad dessa bilder fick mig att längta efter påsk. Måste nog hämta en bukett vita tulpaner till helgen. Snittblommor gör mig alltid på gott humör.

Ha en skön helg