19 december 2009



Oj vad tiden rinner, hinner inte riktigt med här märker jag. På jobbet börjar allt vara gjort och på tisdag är det sista arbetsdagen på tre veckor. Vi börjar vår ledighet med att ta flyget till Teneriffa på tisdag. Vi skall alltså fira jul i värmen. Yäk tänker väl någon, men eftersom vi inte har några barn tycker jag att det inte spelar så stor roll var man firar jul. Om vi hade barn hade jag nog tänkt på ett annat sätt.

Jag skulle älska att fira jul som Fanny och Alexander, massa barn och vuxna som samlas till gemensam fest och dans kring granen. Men nu får vi väl vänta med det några år till. Som jag tidigare skrivit så tycker jag ju att julen egentligen är över på julafton, det är ju tiden före jul som är det roliga.




Den här kransen för adventsljus har jag köpt på butiken My Country Home
även ljusen är därifrån. Det var lite knepigt att få dit dem bara. Hälften av hålen var så små att jag var tvungen att använda ljusvässare för att få ditt ljusen och de övriga var så stora så jag satte aluminiumfolie runt de ljusen. På den nedre bilden syns det bra hur jag fixat.
Glasklockan är gammal, liksom korset.



Kramar

7 december 2009

Tävlingen avgjord

Nu är tävlingen avgjord. Vinnare är Fyra årstider Mitt liv på landet .
Grattis Lotta! Tack alla ni andra som också ville vara med!

Kramar

2 december 2009

Utlottning i adventstider

Nu är det min tur att hålla en liten utlottning. Jag har med inspiration från ett julmagasin gjort aluminium "Jul" dekorationer. Har tänkt att dessa kunde man skicka istället för julkort också, men får se nu hur många jag får gjort.
Ett av dessa lottar jag nu ut här på bloggen, om du vill vara med så lämna en kommentar till detta inlägg före den 6.12 kl. 24.00 (finsk tid), för att få två lotter länkar du till din egen blogg.
Lycka till!



Kramar