10 februari 2012

Nyheter i muminvärlden

Mumin har vaknat från sin vintersömn...


Orsakerna till min frånvaro i bloggvärlden är många, men strunt i det nu är jag tillbaka och ska försöka vara bättre på att både läsa era bloggar och uppdatera min egen.

Under våren får vi hela tre nya muminmuggar till samlingen. Helsingfors har valts till året 2012 World design capital. Mumin firar också detta med Hurra muggen, med bilder från "Vem skall trösta Knyttet?"- boken. Muggen är i produktion endast under designåret 2012. Köp din mugg nu! I samma serie finns också skedar.
I mars kommer muggen, Mymlans mamma och i april kommer muggen Primadonnas häst. Dessa har också skålar med samma motiv. På Royal designs sida hittar man information om ytterligare muminprodukter som kommer senare i vår, bl.a. pajform.
hälsningar

3 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Älskade mumin - vilka rariteter du har!

Kram Maud

Gårdsromantik-ljuvlig-lantromantik-på-nätet

Finlandssvenskan sa...

http://fisveblogg.blogspot.com/

Kolla in den nya sidan för alla oss finlandssvenska inredningsintresserade

Clarice sa...

Hej hopp!! Kul att du är med i blog rullorna igen :)

Vi har endast köpt den mittersta muggen ännu, tycker de två övriga är rätt så dyra (fast inte blir de ju billigare heller...) Har samlat alla mumin muggar nu rätt så länge. Tror jag har de ca 40 senaste. Blir två av varje så blir väl att punga ut närmare 100 € för de två övriga...