5 juni 2012

Tänk att det passar


perfekt med presenten jag fick av min hemliga vän i swapen fi-sve bloggar. Har just odlat örter att plantera på stugan och de passar perfekt att sätta i zinkkrukan min hemliga vän skickat. Tack för den du. Det är väl meningen att där ska vara blommor men jag tycker den passar utmärkt till örter, man kan dessutom sätta den direkt på bordet och var och en kan själv klippa till sig lite örter. Blir fint på midsommarbordet.
Väntar faktiskt lite på midsommar ren, fast man lovat dåligt väder tills då. Suck, igen dåligt väder, som om det inte skulle ha räckt med det dåliga vädret på studentdimission. Här regnade det nämligen hela dagen, det var först till kvällen det höll upp.

Jag har en ny kamera, har äntligen fått en digisystemkamera, har i min ungdom fotat med systemkamera nog, men nu har jag länge haft en liten digikamera. Men som ni kan se av bildkvaliten så lär jag mig ännu. För mycket blåljus. Har dessutom inte gjort något åt denna bild efteråt, hinner helt enkelt inte.
Nu skall jag nämligen packa min kappsäck och styra kosan till andra breddgrader. Det blir Japan i 11 dagar. i hörs till midsommar.

ha en skön sommarstart!

2 kommentarer:

alegni sa...

grattis till sommarlovet och nya kameran, och ha en trevlig resa!
ändra i vitbalansen för att få bort det blåa.
kram

Ullis sa...

Njut av din resa för fulla muggar!
Vi hörs & ses när du kommer tillbaka.