23 september 2010

Den närmar sig

sommarbild från min hemstad

bloggträffen alltså. Vi har redan anmälda, men ännu ryms det flere med. Hur är det nu med er där i Nyland, som inte kunde komma på grund av den långa vägen till Vasa i somras. Nu är det lite kortare väg.
På programmet står trevlig samvaro och shopping. Tammerfors har många fina inredningsbutiker och så har vi ju den stora blå butiken. ;D
Nästa lördag träffas vi sen här på kolonistugan. Adressen och kör instruktioner får ni av mig eller Ullis. Maila kan man göra, adressen finns på min smyckesblogg.

ha det bra och hoppas vi ses snart

10 september 2010

Bloggträff




bild lånad från nätet


Nu blir det bloggträff i Tammerfors.
Jag och Ullis (ullisinc) har planer på en bloggträff den 2 oktober. Träffen startar på vår kolonistuga, sen blir det diverse shopping etc.
Alla är hjärtligt välkomna, från när och fjärran.
Ska ge närmare info senare, men nu har jag brådis till Jyväskylä.

Ha en skön helg

7 september 2010

En röd skönhet


Var på en auktion en söndag i augusti och fyndade denna skönhet. Det är sällan man gör riktigt bra fynd på auktion, men den här gången var det ett verkligt fynd. Stolen är en gammal barberarstol från 50-talet tror jag, men kanske nån av er har mera info om den. Gissa vad jag betalade för den? Den är av märket Heteka. Kanske det ger er en vink om priset.
Jag har nu slipat och målat om armstöden, nog i ursprungsfärg. Sen gned jag även de krommade delarna med kromkräm. Jag tycker den blev urläcker, den står nu på kolonistugan och väntar på gäster.

Ha en bra fortsättning på veckan