22 november 2010

En ny favorit


skaffade en ny Odd Molly, denna gång blev det en klänning i trikå. Helt mega skön och enkel att kombinera med annat. Klänningen är grå, lite åt det lila hållet. Har klart blivit en storfavorit genast. Lite tråkigt är det nog när Odd Molly nuförtiden används av alla. Det är inte alls lika speciellt som för några år sen när jag skaffade mina första, men så är det nog med allt. Nyhetensbehag och sen när alla börjar ha det så mistar det sin charm. Skulle kunna räkna upp hur mycket saker som helst som det just gått så här med.

Denna helg kom och gick, inte alls lika trevlig som den förra. Extraknäckade på köpmannamässan.

Men nu är det en ny vecka och nya tag, har bara en hel del program på agendan denna vecka. Det ska bli t.o.m. två teaterföreställningar denna vecka. Fanny och Alexander på finska är den ena. Blir kanske tvungen att beställa biljetter för att se den på svenska också, så att man får jämföra sen.

Ha en skön start på den nya veckan!

kram

18 november 2010

En ledig dag




Förra söndagen hade vi med J första dagen på länge ledigt tillsammans. Den dagen bestämde vi att avnjuta på stugan. Med oss hade vi lite ätbart och varm choklad med marshmallows. På morgonen hade jag bakat semlor som vi sen åt med den varma chokladen. Nam!



Vi tände förstås också en brasa, nu klarar jag det själv. Jag gör som Milla lärde mig på bloggträffen. Tack för det!


Nu hade jag också ljus i lyktan jag fick av Ingela och Camilla, den lyste så fint. Vi njöt för fullt läste och tupplurade. Innan vi åkte därifrån hann det bli ordentligt mörkt.


kramar

15 november 2010

Let it snow



Nu har jag bestämt mig för att det ska få snöa på bloggen fastän det bara regnar ute. Men som den lilla häxa jag är så tror jag att det kan ha inverkan på vädret där ute med, om det snöar på bloggen.

Denna härliga vinterbild har jag lånat från nätet. Lite snö skall det nog alltid finnas vintertid. Vad tycker ni om snö? Jag är ju nog egentligen ingen vintermänniska fast jag är född på vintern. Dessutom lär det ska ha varit skitkallt vintern när jag föddes.

kramar