5 mars 2011

Life is what you choose it to be!




Ny text på väggen. När vi hade vår rörrenovering förra våren så lyckades någon av arbetarna borra ett hål på fel ställe, vilket ledde till att vi blev tvungna att måla om hela väggen i hallen och då gick mitt gamla väggord förlorat.
Nå det var ju inte så farligt men, att peta bort det från väggen innan målning var jobbigt. jag beställde sen ett nytt och trodde att det skulle vara likadant, men ack så fel man kan ha. För det första är det nya grått, medan det gamla var svart. Du kan se det gamla väggordet här. Lite annorlunda är det faktiskt. Men jag gillar det nya bättre, vad du tycker du?
Bytte också plats för väggordet, nu pryder det väggen ovanför ytterdörren, så att varje gång då man går hemifrån kan suga på orden.

Ha en bra helg!

4 mars 2011

En ny Muelenbeck försöker överleva



Hej på er alla!
Har firat sportlov den här veckan, men ändå inte hunnit blogga. Har varit hela tre gånger till Ikea och varje gång har det slunkit med någonting därifrån, på tisdagen köpte jag blommor, två Muelenbeck, dessa kostar i blomaffären från 8 € och uppåt, men på Ikea kostade de bara 3,95. Jag har köpt flera sådana här i blomsteraffären och alltid lyckas jag ta livet av dem. Jag glömmer nämligen att vattna dem. Nu ska jag försöka sköta de här två bättre. Skaffade också en vit pärlhyacint, visst heter de så? Dessa kostade enbart 1,95.



Andra inköp från Ikea denna vecka, 4 tavelramar till hallen, besticklådor till köket. Alltså inget speciellt. Det är jättehärligt att kunna åka till Ikea när man vill och hämta fast ett paket servetter. Någon kanske tänker att Ikea mister sin charm, men jag är av annan åsikt. Ramarna får ni se senare bara de kommit upp.



kramar