9 april 2011

Sisusta 11 mässan






På fredag styrde vi med en väninna våra steg mot mässcentrum och Sisusta 11 mässan. Den delen av mässan var inte så stor, men sen fanns det ju ytterligare Puutarha delen, Oma mökki och Oma koti. Vi kollade också in trädgårdsdelen. Det tog oss fyra och en halv timme att gå igenom dessa två, så de övriga fick bli. På sisusta delen fanns en hel del intressant, men absolut vackraste avdelningen hade nog Friends forever . Där köpte jag tre lyktor till stugan och två lavendelhjärtan. Dessutom satt jag in en beställning på en unik tunika/klänning.

Virpi och Terhi hade lyckats få en jättefin stämning på sin avdelning. Väldigt välkomnande och mysig. Om ni inte ännu besökt mässan så hinner ni imorgon ännu.


Vi hade turen med min väninnan att få tag på några äkta franska vita tulpaner, av en vänlig främmande man. Min snälla väninna gav även sina tulpaner till mig och de hittade genast sin plats här hemma. Igår såg de lite trötta ut, men under natten hade de tagit sig.



På trädgårdsavdelningen fanns det många vackra arrangemang, blomälskare som jag är, var jag tvungen att ta många bilder. Flera roliga idéer; kransar och marshmallows etc.




Kramar



Tack Virpi ännu en gång för biljetten till mässan.

3 kommentarer:

Moster och jag sa...

Härliga blomuppsättningar från mässan.
Men Friends forever avdelningen ser verkligen trevlig och mysig ut. Fanns säkert massor med grejer som man vill ha där.
Ha en bra vecka! Kram Maj-Gun!

StrandviksVillan sa...

Förstår att det tog er fyra och en halv timme!!
Jättefint ser det ut och där fick man säkert många trevliga tips.

Tack för hälsningen :)
Hälsningar tillbaka! Ha så trevligt på nästa mässa.

Ann-Christine

Skogsdoft & havsbris sa...

Fina bilder från mässan, önskar man hade haft möjlighet att besöka den!
Ha en fin fortsättning på veckan!
Många kramar från ett gråtrist Österbotten