30 maj 2010

VVS sanering del 3



Äntligen har jag fått flyttat bilderna från kameran till datorn. Var utan dator här några dagar och därför gick det inte att överföra. Märkte att jag tagit en hel del foton under renoveringens gång, som jag då inte satt ut hit. Det var meningen att Janne själv skulle skriva en egen blogg om hela renoveringen men den blev på hälft. Kanske han kan göra den klar någongång. Skriva i efterskott, men det är ju inte riktigt samma sak.
Nu ska ni i alla fall få lite mera bilder. På fredagen skulle renoveringen vara klar i vår lägenhet, men som vi alla vet så går det ju sällan så utan det dröjer ut på tiden. Så även här. Nu är slutdatum framskjutet till den 11 juni, alltså det blev påskjutet med 2 veckor. Sen har vi varit utan toalett och dusch i 11 veckor, hua. Som tur var blev vår etta två våningar ner färdig så att vi kunnat använda den toaletten nu. Tyvärr tar det också slut på tisdag då vår nya hyresgäst flyttar in. Hela helgen har nu gått åt till målning, tapetsering och på måndag sätts det in nytt golv. Allt i sista minuten som är vanligt för oss. Borde kanske trademarka det. Hehe.


huhuu

sen var det slut tittat

överblivna tegel släpade vi ner, med hjälp av renoveringsgubbarnas butikskärra, så vi har inte stulit den. Den var verkligen praktisk, men så många tegel kunde man inte ta på en gång.



golvvärme
fuktspärr




dammiga kramar

1 kommentar:

alegni sa...

hiljaa hyvää tulee, brukar de ju säga, så det blir säkert riktigt bra när det blir klart :)
tålamod, tålamod...