16 juli 2010

Balkongliv

Härligt att kunna sitta ute på balkongen och njuta i värmen, visst blir det lite väl hett ibland, men ändå. När man sitter där ute med en god bok eller en ny inredningstidning så är det skoj om man kan njuta av något gott. Jordgubbar t.ex. den här gången doppade i mjölkchoklad och vitchoklad. Jordgubbarna försvann i ett nafs och det berodde inte på att de smälte bort. Gubbarna ligger på ett gammalt arabiafat, ett loppisfynd.



Jag kan medge att man inte kan sitta på vår balkong under den hetaste tiden på dagen, för då förgås man. Det blir säkert över fyrtio grader där som mest. Har faktiskt inte vågat kolla termometern.
Vi brukar avnjuta frukost där ute och sen kan man sitta där sent på kvällen och njuta. Men det är nog lite lyxigt att ändå kunna gå ut på en balkong, min förra lägenhet saknade balkong och där var förfärligt hett på sommaren.

2 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Att få äta frukost ute är verkligen vardagslyx! Jordgubbarna ser riktigt läckra ut :)
Ha det gott på balkongen! Kram Kicki

StrandviksVillan sa...

Vi har altanen på södergaveln, så där kan man inte heller sitta mitt på dagen. Men på trappan på östersidan går det bra både morgon och kväll. Faktiskt äter jag sällan frukost ute... Men fika ute är gott :)
Nu kom vi precis hem från stranden, härligt svalkande var det i vattnet.

Ha en fin fortsatt helg!